Hopp til innholdet

Personvernerklæring

Vi er opptatt av personvern hos SYNTAX ERROR, og denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette brukes.

SYNTAX ERROR, ved eier / daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kontakt-/kundeforhold hos SYNTAX ERROR, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Kontaktopplysninger

Du finner oppdaterte kontaktopplysninger og -skjema på vår kontaktside.

Personopplysninger

Vi har per i dag utelukkene firma/organisasjoner som kunder, og oppbevarer i liten grad personopplysninger for kunders kontaktpersoner (privatpersoner). Dette begrenses til navn, e-post og telefon angitt av kunde/kontaktperson – for nødvendig oppfølging i forbindelse med kundeforhold. Ved bruk av bestillings-/kontaktskjema vil også IP kunne bli logget og lagret, av hensyn til bevisbyrde for kontakt- og bestillingsbehandling.

Du har etter gjeldende lovgivning rett til innsyn i dine registrerte personopplysninger. Det vil si at du har rett til å be om å få disse tilsendt, samt be om retting og sletting. Merk dog at rett til sletting begrenses og overstyres bl.a. av vår bokføringsplikt etter regnskapsloven m.m.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Personopplysninger til tredjepart

SYNTAX ERROR vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles dersom vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre tjenester for SYNTAX ERROR.

Eneste untak for deling er dersom det skal inngås avtale med tredjepart, etter kundes/kontaktpersons ønske, hvor navn og kontaktopplysninger for konatktperson er nødvendig for denne behandlingen.

Databehandling for kunder

SYNTAX ERROR lagrer og behandler ikke personopplysninger for våre kunder og deres nettsider i/via våre systemer, dvs. personopplysninger for kunders kunder.

Vår kunder inngår direkte avtale med et hostingfirma, hvor nettside(r) installeres og driftes, og er selv ansvarlig for eventuelle databehandleravtaler som behøves for dette.

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små midlertidige informasjonsfiler (tekstfiler) som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenester på internett skal kunne fungere best mulig. Se Nettvett.no for mer generell informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du kan slette og avvise disse globalt via din nettleser: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Denne nettsiden bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er lagt inn av tredjepartstjenester som vises på våre sider. Dersom du avviser informasjonskapsler kan du likevel bruke våre nettsider, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere helt optimalt. Eksempel på slik funksjonalitet er kontaktskjema (p.g.a. søppelbeskyttelse) og eventuelle bestillingsfunksjoner.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av denne nettsiden. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi ditt samtykke.

Se vår informasjonskapselerklæring for mer informasjon.