Hopp til innholdet

Noen referanser

I Gros hage AS

I Gros hage ble etablert som nettbutikk i januar 2007. Har siden da vokst til å ikke bare være en ren hageutstyrsbutikk, men også ha et utsøkt utvalg av gaver og interiørprodukter.

Besøk nettbutikken deres på igroshage.no

Spinnvilt AS

SPINNVILT ble startet av tekstilkunstnerne Tóve Skolseg og Eirik Bruvik som en liten nettbutikk, og har i dag vokst til en fysisk butikk med et rikholdig utvalg.

Besøk nettbutikken deres på spinnvilt.no

Kulelager AS

Kulelager AS har mer enn 30 år i bransjen, er forhandler for SKF kulelager og leverer lager og tilbehør til verksteder, industri og andre.

Besøk nettbutikken deres på kulelager24.no

Malingskongen AS

Malingskongen AS er din fargehandel på nett, med godt utvalg av kjente merkevarer, og mange produkter det kan være vanskelig å finne andre steder.

Besøk nettbutikken deres på maxmaling.no

Lippe AS

LIPPE har vært en viktig aktør i norsk kaffe siden 1998 og har siden 2008 brent, pakket og distribuert sin egen kaffe.

Besøk netbutikken deres på lippe.no

Davvi Girji AS

Davvi Girji ble etablert i 1990 som et samisk bokforlag med visjon om å skulle være et markedsorientert, nyskapende og ledende samisk forlag.

Besøk nettbutikken deres på shop.davvi.no

“SYNTAX ERROR er raske og dyktige på alt som omhandler brukerstøtte, drift og vedlikehold. Vi har stor tillit til at SYNTAX ERROR ivaretar våre interesser, og vi benytter oss selvfølgelig av deres kompetanse, faglige råd og innspill når det skal tas avgjørelser som omhandler drift og/eller endringer av våre systemer.”

Ola Bruvik – spinnvilt.no

“Meget dyktig og rask, samtidig som sikkerhet og GDPR tas på alvor. Er kreativ, løsningsorientert og hjelper til med å holde kostandene på et fornuftig nivå.”

Eirik – maxmaling.no

Alexander - lippe.no

“Veldig fleksibel og kunnskapsrik leverandør av tjenester.”

Alexander – lippe.no

“SYNTAX ERROR er faglig dyktige. Raske og gode på teknisk support når du trenger det.”

Tove – Sana Bona AS

“Vi valgte SYNTAX ERROR til å utvikle vår nettbutikk i 2017, et valg vi aldri har angret på siden! Vi er et samisk forlag og har dermed noen spesifikke krav til nettbutikken, som f.eks. at den må fungere “sømløst” med tre språk, dekke både analoge og digitale produkter, være enkel å søke i etc. etc. Uansett hvilke utfordringer vi har kommet med, så finner Rune alltid en løsning. Legg til en særdeles fleksibel og rask service, og man skjønner at vi er svært godt fornøyd!

Vi vil absolutt anbefale SYNTAX ERROR!”

Michal – shop.davvi.no