Hopp til innholdet

Nettsider og publisering

Vi bygger og vedlikeholder brukervennlige og synlige nettsider, ofte med en publiseringsløsning i bunn, som enkelt kan utvides med nytt innhold og nye egenskaper etter behov. Sammen finner vi frem til passende system, og utvikler en side etter deres behov og ønsker.

Dynamiske nettsider

Til dynamiske nettsider som f.eks. hjemmesider, bedriftsportaler, bildegalleri osv. benytter vi normalt en publiseringsløsning i bunn, det er et dynamisk innholdssystem med stort bruksområde. Det kan benyttes på alt fra helt enkle hjemmesider med et språk, til store bedriftportaler og informasjonssider på flere språk. Det finnes også veldig mange utvidelser for systemet som gjør det mulig å tilpasse det til netthandel, mediaalbum, forum og mye mer – man kan langt på vei si at det bare er fantasien som setter grenser for mulighetene.

Statiske nettsider

Statiske nettsider er nettsider uten en publiseringsløsning i bunn, noe som betyr at alt innhold legges inn som HTML-kode og lastes opp til netthotell via FTP. Dette er et kostnadseffektivt alternativ som egner seg for nettsider som man ikke behøver oppdatere så ofte.